Sweden Rock Festival

Sweden Rock Festival

Rock n´Roll! Sedan rock gjorde entré har den varit ständigt under lupp och människor har älskat- och förfasat sig över den. Under 1950-talet gjorde Elvis succé bland främst ungdomar som sökte en gemenskap och ville bryta sig loss från sina föräldrars gammalmodiga livsstil. Elvis kom som en skänk från ovan och kvinnor som män avgudade den mystiska mannen med rösten och höftrullningarna.

Elvis kan dock sägas var en korgosse om man jämför med de rockartister som gjort sig ett namn från 60-talet fram till i dag. Överallt rockartisterna varit har de skapat rubriker och hetsat varandra i att vara mest sex, drugs and rock n’ roll.

Fansen är otaliga, namnen är odödliga

Rock är ingen enhetlig grupp utan utmärks av olika stilar. Alltifrån ballad rock till death metal. Den stora variationen och duktiga artisterna har gjort rocken till den största musikgenren genom tiderna. Fansen är otaliga och de stora namnen odödliga.

Sweden Rock Festival

Mellan den 3-6 juni 2020 dyker rocken upp igen, storstilat, i Sveriges största rockfestival, nämligen Sweden Rock Festival. För de som otåligt väntar följer information om denna stora musikhändelse som äger rum sommaren 2020. Under fyra dagar i Sölvesborg samlas några av rockens största artister, på stor yta och havsnära miljö. Som tidigare år finns god mat och dricka att tillgå inne på festivalområdet. För varje år har Sweden Rock Festival slagit tidigare års publikrekord och chansen är stor att det gäller även för festivalen 2020. Den 27 november släpps biljetterna så var snabb för de brukar ta slut med en väldig fart. Undvik att köpa biljetter i andrahand utan klicka dig in på ticketmaster och köp din biljett.

Det gäller även att vara ute i god tid att boka boende till festivalen och med tid och tur finns det både plats på camping, hotell och B&B att hyra. För att hyra in sig på en camping måste man dock ta kontakt med campingägaren då alla campingar drivs i privat regi. Om du inte lyckas fixa dig ett rum på hotell så kan snälla andrahandsuthyrare vara ett alternativ. Resa och boende i ett kan du boka på hemsidan under “rosabussarna”.

På Sweden Rock Festival finns nödvändigheter att tillgå, såsom möjlighet att tvätta av sig men vädret styr ingen över så packa kläder för sol men också regn och rusk. På området finns alkomätare, om du tagit bilen till området och vill försäkra dig om att du är redo och klar att köra hem igen. Lättare sjukvård och ordningsvakter finns på festivalområdet men för lättare bekymmer efter att ha hoppat i takt med musiken kan du kika in på om artros och få all information du behöver. Kom ihåg att på Sweden Rock ska familjekänslan och kärleken till rocken genomsyra festivalen!

Det finns möjlighet att önska artister inför kommande år på Sweden Rock hemsida så vad väntar du på? Klicka dig in på Sweden Rock, läs mer och önska just din favorit!

0 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

dante