Ordna ett eget rockparty

Ordna ett eget rockparty

Att ordna fest är alltid roligt och vad som gör tillställningen ännu trevligare är att göra en temafest. Om du älskar rockmusik är det perfekt att fixa ett rockparty. Det kan bli enklare att fixa en riktigt bra fest när du har ett tema att gå efter. Temat ska genomsyra allt från dukning och dekorationer till mat och snacks. Om du vill köpa bra festgrejer ska du kolla in partykungen.se som har allt du kan tänkas behöva för att styra upp ett grymt rockparty. På partykungen.se kan du hitta festartiklar, bartillbehör, godis och många roliga prylar som kan förgylla festen. När du beställer festsaker från partykungen.se är det bra att du ser till att beställa allt du behöver i tid för att inte stå där och vara utan saker som du behöver.

Bjud in gästerna i god tid

Planeringen är alltid nyckeln för en lyckad fest oavsett vilket tema det handlar om. Gästerna är det viktigaste på festen. Utan gäster ingen fest och det ska även vara trevliga och roliga människor som fungerar bra ihop. Det första du ska göra är att skicka ut en inbjudan i god tid till alla du vill ska komma på din rockfest. När du är ute i god tid är det större chans att fler kan komma. Det finns olika sätt att skicka ut inbjudan, se bara till att alla får inbjudan. Det kan vara bra att be gästerna svara om de kommer eller ej innan ett visst datum för att ha koll på hur många som kommer. Eftersom det är en temafest ska du vara tydlig med att det är rock som gäller och det ska tydligt framgå om de ska vara utklädda eller inte.

Välj dekorationer som förknippas med rock

Dekorationerna spelar en stor roll när det är en temafest. Det första intrycket som gästerna får när de kommer till festen är viktigt. Gör något roligt redan i entrén. Dekorera hela festlokalen på ett genomtänkt sätt. Det är en bra idé att skapa olika ytor där det går att mingla. Lampor, ljusslingor, ljuslyktor och vimplar är perfekta festdekorationer. Bestäm några färger som du vill ha på dekorationerna. Om du ska ha en sittande middag är det viktigt att få till en snygg bordsdukning.

Hitta ett lämpligt matalternativ

När det kommer till mat finns det många olika alternativ. Välj gärna mat som förknippas med rock. Plockmat, buffé eller att skicka runt stora fat när alla sitter vid ett långbord fungerar också bra. Hitta det bästa alternativet för dig. Att ha några lekar eller aktiviteter förberedda är alltid roliga inslag på festen. Välj aktiviteter som går hand i hand med rock. Såklart ska du spela rockmusik på ditt rockparty. Om du vill lyfta festen ytterligare ett snäpp kan du hyra in ett band som kan spela live.

0 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

dante